Jagtmesse slog rekord

17.000 besøgte Jagt & Outdoor messen i weekenden d. 23. - 25. marts, og dermed sætter messen ny rekord. Alle fire haller var i brug på Odense Congress Center, hvilket gjorde årets messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

Rekord.
Tilbage i 2014 var besøgstallet på 11.000. To år senere steg det til 14.000 og i den forgangne weekend strøg der ca. 17.000 besøgende gennem tælleapparaterne i Odense Congres Center.
Der var også noget at komme efter, for alle fire messehaller var i brug, og det har aldrig tidligere været tilfældet.
Især lørdagen var meget tæt og intens, er den fælles melding som alle udstillere står tilbage med, og noget tyder på at det økonomiske opsving nu også er nået ud til jægerne.
I hvert fald har en lang række af de udstillere som HuntersMagazine har talt med – og vi talte med mange, for vi var selv udstiller på messen – samstemmende fortalt, at jægerne har købt ikke mindst jagtrejser som i de gode gamle dage før 2007.

 ”Det er fantastisk, at Jagt & Outdoor messen er blevet så stor en succes, at vi igen i år kan sætte besøgsrekord. Det har også kunne mærkes blandt både udstillere og besøgende, at messen er blevet større. Det er mit håb og forventning, at messen i 2020 skal være lige så stor og have ligeså mange besøgende - hvis ikke flere,” siger projektleder Hans Henrik Jacobsen.