Letland

Optagelserne går rimeligt godt, på et smukt vildtrigt terræn, og i strålende sommervejr.

Bukkejagt i Letland.
Den 1. juni ved solopgang gik bukkejagten ind i Letland. Allerede få minutter senere havde et par af de i alt syv jægere, der er på jagt med danske Nika Jagtrejser, fældet den første sommerbuk.
Reviret er vildtrigt, og jagten kan umuligt være særlig intensiv, for vildtet er yderst roligt og ikke angst for hverken biler eller bevægelser i terrænet.
Det er samtidig optimale forhold for det filmhold der fra tid til anden består af tre mand, som følger jagten. For – nærmest undtagelsesvis  -er der tid og ro til at få de helt store linser bragt i stilling, inden skuddet afgives til den altid stærke buk.
Optagelserne forløber derfor godt og med gode situationer foran kameraet. Og da der således intet er at være bekymret over, er stemningen både god og afslappet på den særdeles velfungerende indkvartering ude midt i reviret.

Dele af optagelserne vil blive bragt på dk4 i Jagtmagasinet søndag den 17. juni kl. 20.00, mens hele fortællingen om den fine bukkejagt vil blive gjort tilgængelig for alle vores abonnenter på HuntersMagazine.tv.

Klik på FILM i menuen ovenfor….