Indhold om Beretninger:

I dag tager HuntersMagazine med et internationalt forskerhold til Østgrønland. Forskerne skal undersøge isbjørnenes helbredstilstand. Vi beretter om hvordan den moderne forskning arbejder helt ude på kanten af det mulige.

Et slaraffenland for riffeljægere! Beretning fra en anderledes jagtrejse, hvor eksotiske vildtarter falder på stribe og de fysiske udfordringer i en klasse hvor alle kan følge med.

Et slaraffenland for riffeljægere! Beretning fra en anderledes jagtrejse, hvor vildtet falder på stribe og de fysiske udfordringer er i en klasse, hvor alle kan følge med.

Den store elgtyr var pludselig en drøm der kunne gå i opfyldelse. Beretning fra den svenske elgjagt. Med en overraskende slutning. Af Frederik Beck.

This is Russia. Beretning fra trofæjagt med forhindringer og smukke scenerier. Af Benny Bjerg.

Her er historien om en god jagt der endte med tabte trofæer, og som indeholder en vigtig pointe om trofæmontering i Storbritannien.

Indskydning og den første kontakt med de lokale flokke af vildt. HuntersMagazine er taget på antilopesafari i løveland.

Læserberetning fra Michael Knuth.

Forklædt som masaier på jagt efter en af det østlige Afrikas aller smukkeste gazeller.

På vej til et nyt revir, en ny vildtart og et nyt land. Chinese waterdear på engelsk vildtbane.

- - Men det holdt hårdt. Ærlig beretning om en dramatisk hjortejagt, som gik galt, men endte godt.

Slædehundene stiller bjørnen og fangerne kan i et par relativt rolige skud nedlægge bjørnen. Reportage og tv fra jagtens koldeste forpost.

Beretning om et langt jægerliv med lånehunde og flaksende snepper, med tætte familiære bånd og gode jagtkammerater.

Hurtige skud og små antiloper i fuld fart. Udfordringerne er stimulerende og chancerne talrige. Reportage fra et Sydafrikansk drivjagtsrevir.

Reportage fra den svenske bukkejagt, som er gået ind i sin anden uge, og bringer både glæde og frustrationer.

Reviret er så stort at man må tage fantasien til hjælp for at fatte det. De jagtlige udfordringer er endnu vildere og dyrene forsvarer sig til det sidste.

Polarræv var det foretrukne bytte for danske og norske fangstmænd i 30erne og 40ernes Grønland. Det lille pelsdyr udgjorde rygraden i hele fangstøkonomien.

Jægeren er helt i hvidt, det er sommer og solen går først ned til september. Isen er fragmenteret og sælen ligger og slikker midnatssol.

Rejste ud med hustruen og vendte tilbage med en jæger. I Afrika kan alt ske.