Indhold om Danske artikler:

Premiere på HuntersMagazine.tv på en smuk bukkejagtsfilm der endnu ikke har været vist på tv. Der fældes to bukke og et vildsvin – i tre skud.

Fra næste år må der udsættes 8-12 fasaner per hektar under forudsætning af, at der findes en biotopplan for området og at naturforbedringerne skal være af varig karakter.

Ny titel på HuntersMagazine.tv. Mød de to gæve sneppejægere Børge og Poul når de jager snepper med stående hunde.

Ny titel på HuntersMagazine.tv. Denne gang om hvordan man tester sine haglpatroner, og om hvilke faktorer der er afgørende.

Vildtudbyttet er atter faldet. Den nye statistik er mere detaljeret end nogen sinde tidligere.

Fredag og lørdag er der MINI COUNTRY FAIR hos Hubertushuset i Ringsted. To dage med massevis af arrangementer og super gode tilbud.

På HuntersMagazine.tv er anden og sidste del af reportagen fra Afrikajagten tilbage i 2004 netop kommet on-line.

Denne weekend har Jens Pedersen 40 års jubilæum med sin Østjysk Våbenhandel.
Det fejres med kø-tilbud, høje rabatprocenter og højt humør.

Den velkendte og anderkendte skydeskole på Holbækegnen var blevet sagt op på sin nuværende lokalitet, men har nu fundet en løsning, så aktiviteterne fortsætter på det velkendte anlæg.

Stifter og bestyrelsesformand i Diana Jagtrejser/Limpopo Travel Jan Krossteig fylder 75 i dag. Her er både et personligt og et officielt portræt af dagens fødselar.

Ny tilskudsordning gør det mere attraktivt for private skovejere at lade skov med store naturværdier stå urørt.

Ny overvågning bekræfter at Fyn atter er odderland.

Ny jagtreportage på HuntersMagazine.tv handler om det nye fasanforlig, om udsætning af fasaner, om vildtplanter, remisser og bukkejagt.

I dag er der møde i Vildtforvaltningsrådet, hvor fasanudsætningernes fremtid skal afgøres – blandt andet. 

Udsætningerne kan fortsætte i fremtiden, og i visse tilfælde kan der fremover udsættes op til 12 fasaner per hektar. Det er resultatet af dagens forlig i Vildtforvaltningsrådet.

Den polske bukkejagt er nu gået ind i sit andet døgn, og vi følger fortsat en gruppe danske jægeres bestræbelser og resultater helt ovre i den sydøstlige del af Polen.

Den polske bukkejagt er nu i gang på andet døgn, og vi følger en gruppe danske jægeres bestræbelser og resultater helt ovre i den sydøstlige del af Polen.

Diana Jagtrejser & Limpopo Travel gennemfører et generationsskifte, hvor virksomhedens nuværende ejer, Jan Krossteig, sælger aktiemajoriteten til to investorer samt virksomhedens mangeårige direktør.

Siden i går morges har der været fejl på politiets digitale ansøgningsmaskineri, så det ikke er muligt at søge om eksempelvis fornyelse af en våbentilladelse.